WERKEN BIJ CORDEEL, BOUWEN AAN DE TOEKOMSTAls algemeen aannemer streven wij bij Cordeel steeds naar kwaliteit in alle bouwwerken die we uitvoeren. Wij bouwen kantoren, logistieke centra, bruggen, shopping centra, productiegebouwen, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en sportinfrastructuur… Letterlijk alles dus, behalve privéwoningen.

 

Onze filosofie is die van “Partners for the Future”: dit wil zeggen dat wij in de eerste plaats altijd focussen op onze opdrachtgever. Onze blik is daarenboven gericht op de toekomst: wij zijn gegroeid van een familiale schrijnwerkerij tot één van de belangrijkste aannemersbedrijven in België en daarbuiten. 

Ook ons personeelsbestand is mee gegroeid: ondertussen werken wij met meer dan 1.000 personeelsleden aan de continue vooruitgang van ons bedrijf.

 

We zijn altijd op zoek naar medewerkers met ‘een meerwaarde’:
  • Wil je bijleren en je talent verder ontwikkelen?
  • Ben je gedreven, enthousiast en klantgericht?
  • Wil je samen met je collega’s streven naar de hoogste kwaliteit?

Hoe werkt deze jobsite?

Indien je graag onze openstaande vacatures wil bekijken, ga dan door naar de pagina van de vacatures.

Vind je geen vacature die beantwoordt aan jouw profiel? Klik dan hier om spontaan te solliciteren. Jouw gegevens worden dan geregistreerd in onze database.

Heb je al een login en wil je jouw persoonlijke gegevens updaten, ga naar de login pagina en vul jouw gebruikersnaam en paswoord in.

Gelieve javascript en cookies in te schakelen.